Запечений судак під сиром - Image

Запечений судак під сиром

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Запечена риба - це в будь-якому випадку завжди смачно, корисно і низькокалорійно. Адже під час запікання всі корисні властивості продуктів зберігаються. А їх там ой як багато. Риба дуже корисна для кори головного мозку, вона живить його різними вітамінами і мікроелементами. Також вона здатна знижувати рівень холестерину і ваги, що теж важливо для багатьох. Щоб риба виходила смачною, заправте її соусом, який ми пропонуємо в цьому рецепті. Сир робить страву дуже легкою і соковитою. А овочі надають свій особливий смак. Так що можна навіть не робити до страви салат - в ньому все є: і цибуля, і перець. Страва - просто пальчики оближеш!

Інгредієнти

Судак

2 кг.

Вершки (жирність 20-22%)

500 мл.

Перець солодкий червоний (паприка)

2 шт.

Сир твердих сортів (Пармезан)

250 г.

Цибуля ріпчаста

2 шт.

Сметана

40 г.

Соняшникова олія

60 мл.

Спеції

0,25 ч. л.

Сіль

за смаком

Етапи приготування

01

Очистити цибулю і нарізати її півкільцями, а перець - кубиками. Далі обсмажити їх на олії.

02

Рибу нарізати великими шматочками (3-5 см.) і викласти щільно на деко.

03

Для соусу необхідно: змішати і трохи збити вершки, сметану, сіль і спеції (спеції можна використовувати будь-які на свій смак, які підходять до риби).

04

Зверху рибу засипати обсмаженою цибулею і перцем, і все залити соусом.

05

Деко поставити в попередньо розігріту до 180°C духовку і запікати протягом 30 хвилин.

06

Потім дістати деко з духовки і посипати натертим на крупній терці сиром. Запікати ще 15 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Запечений судак під сиром – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua