
Заварний сметанний крем
Заварний крем - це, мабуть, самий універсальний крем, який підійде для різних видів тіста, ним можна мазати найрізноманітніші тортики. Іноді навіть (можливо всі мами так робили в дитинстві) можна просто його наварити і їсти ложкою як десерт до чаю. Власне, справа ваша, як краще його застосувати. Додавши сметану в заварний крем, ви зробите його ще більш насиченим, крем матиме новий смак, який неможливо забути. Влаштуйте собі приємний домашній свято з улюбленим тортом, в якому можна застосувати заварний крем. Насолоджуйтеся приємним смаком заварного сметанного крему з чаєм, кавою або молоком в приємній компанії.
Інгредієнти
Яйця
2 шт.
Цукор
1 ст.
Борошно
3 ст. л.
Вершкове масло
150 г.
Ванільний цукор
2 г.
Сметана
1 ст.
Етапи приготування
01
Змішати сметану, яйце і борошно, додати цукор. Ретельно перемішати і поставити на водяну баню.
02
Варити до загустіння, постійно помішуючи. Остудити.
03
Потім вершкове масло збити з 1 ст. л. цукру.
04
Далі у збите масло поступово додати сметанний крем. Головне, щоб обидві маси були однієї температури.
05
Збити до пишної піни. Крем готовий.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів