Запечений сир рікота з персиками - Image

Запечений сир рікота з персиками

Кількість порцій: 4Час приготування: 45 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Цей рецепт відразу ж візьмуть на замітку любителі смачного і корисного молочного продукту, візитки сонячної Італії - сиру рікота. Справжня італійська рікота виробляється із сироватки, що залишилася на молочних виробництвах після приготування моцарели або іншого сиру. За зовнішнім виглядом вона схожа на м'який кисломолочний сир, але при цьому вона менш кисла і більш гладка. Запечений сир рікота з персиками - смачний, ніжний десерт. Його приготування в духовці на водяній бані являє собою процес, коли форми з майбутнім десертом ставляться в форму більшого розміру, яку потрібно наповнити окропом приблизно на 2/3 від рівня продукту в маленьких формах. Подавати готовий десерт потрібно гарячим.

Продукти для рецепту

Персики Лорадо половинки в легкому сиропі 820г
144.00

Персики Лорадо половинки в легкому сиропі 820г

850 мл

Інгредієнти

Персики Лорадо половинки в легкому сиропі 820г

300 г.

Сир Sterilgarda Рікота 250г

250 г.

Лимон

0,5 шт.

Цукрова пудра Aro 250г

45 г.

Масло вершкове домашнє

40 г.

Мед Літній Мед 750г

1 ст. л.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

1 шт.

Етапи приготування

01

Форми для запікання змастити вершковим маслом і присипати цукровою пудрою.

02

Змішати сир, яйце, цедру половини лимона, цукрову пудру. Розкласти отриману суміш у формочки для запікання. Готувати в духовці на водяній бані 30 хвилин при 180ºС.

03

Персики порізати на 8 часточок кожен. На сковороді розтопити вершкове масло, додати мед і обсмажити персики з одного боку. Перевернути і додати сік половини лимона. Готувати до випаровування соку.

04

Готовий десерт присипати цукровою пудрою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв