Яблучний флан з медом - Image

Яблучний флан з медом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Cніданок

Сказати, що флан – найніжніший, повітряний і вишуканий десерт, який Вам коли-небудь вдасться спробувати – нічого не сказати. Адже цей неймовірної краси і божественного смаку десерт – класика кондитерської випічки Парижа. Повірте, французи вже точно знають толк в солодощах. Протягом довгих трьох століть ці ласощі набували шалену популярність у всьому світі і скоряли мільйони сердець ласунів. Завдяки цьому флан встиг обрости десятками і навіть сотнями варіацій його приготування. Так, наприклад, Вашій увазі неперевершений яблучний флан з медом. Перевернувши десерт на тарілку, перше, що Ви побачите – золотиста карамельна скоринка і ніжна фруктова м'якоть, що застигла у формі тарталетки.

Інгредієнти

Яблука

600 г

Мед

130 г

Яйця

2 шт.

Кориця

за смаком

Етапи приготування

01

Яблука запекти і ложкою вийняти м'якіть, добре розім'яти. Додати в тепле пюре мед (100 г). Розмішати. Додати два яйця. Добре перемішати.

02

Ложку меду розігріти в каструльці і варити, поки він не загусне і не буде сильно пузиритися. Розлити мед по формах.

03

Викласти яблучну суміш на мед, а формочки поставити у велику форму. Форму покласти в духовку, влити в неї окріп, щоб він доходив до середини маленьких формочок.Запікати близько години при температурі 180 градусів.

04

Готові флани охолодити і поставити в холодильник на кілька годин.

05

Перед подачею пройти ножем уздовж країв формочки, щоб відокремити флан від стінок. Перевернути на тарілку. Посипати корицею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Яблучний флан з медом – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua