
Севіче з сібаса
Якщо хочеться урізноманітнити рибне меню і приготувати щось пікантне, незвичайне і корисне, то перуанська страва під назвою севіче - те, що потрібно. Шеф-кухар ресторану Tin Tin Ілля Сьомін пропонує зробити її з сібаса - білої риби з ніжним м'ясом, в якому мінімум кісток і калорій, а також особливий маринад до нього.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сібас охолоджений
300г
Цибуля червона
60г
Батат
150г
Кінза 70г
35г
Перець халапеньо 100г
25г
Сіль морська Kamis в млинку 90г
за смаком
Соус Exotic Food Паста чилі 210г
10г
Лайм
280г
Часник
5г
Етапи приготування
01
Приготуйте маринад «тигрове молоко»: змішайте нарізані часник, імбир, 15 г кінзи, сік лайму. Дайте трохи постояти, процідіть, додайте сіль і пасту.
02
Шматочки філе викладіть в миску і посоліть, залиште ненадовго. Додайте маринад і залиште ще на пару хвилин.
03
Зваріть батат
04
Змішайте мариновану рибу з дрібно нарізаною цибулею, бататом, чилі та кінзою. Подавайте!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів