Курка по-єгипетські - Image

Курка по-єгипетські

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 10 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Курка по-єгипетські – чудова ситна страва, що вміщує в себе все, що здатне зробити ваш стіл яскравішим, а атмосферу більш комфортною та затишною. Куряче філе зберігає білок, фосфор, магній, цинк та ще цілий ряд необхідних мікроелементів. Куряче м’ясо – дієтичний продукт. На цьому чудові якості цього м’яса не закінчуються. У поєднанні з різноманітними овочами та рисом, смакові якості страви розкриваються на повну. Усі інгредієнти швидко засвоюються і забезпечують відчуття ситості надовго, наділяючи нас енергією, силою та здоров’ям. Особливо корисним є вживання курячого м’яса для зростаючого організму. Діти, як і дорослі, гарантовано оцінять цю страву.

Інгредієнти

Цибуля ріпчаста

3 шт.

Морква

4 шт.

Філе куряче

500 г.

Часник

4 зуб.

Рис

400 г.

Спеції

за смаком

Олія рослинна

за смаком

Етапи приготування

01

Цибулю, моркву і філе почистити та вимити. Цибулю порізати дрібно. Моркву натерти на крупній тертці. Філе нарізати кубиками.

02

Далі розігріти сковорідку налити рослинну олію і підсмажити цибулю до золотистого кольору. Потім додати моркву і теж трохи обсмажити. Після, додати філе і смажити приблизно 10 хвилин. Потім додати часник, накрити кришкою і прибрати з вогню. Висипати філе з овочами в форму. Далі прогріти духовку до 180°С. У форму додати рис і трохи його розрівняти.

03

Зверху потрібно посолити, поперчити, додати приправ. Тепер необхідно залити гарячою водою рис.

04

Поставити в духовку і запікати 40-50 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Тажин з бараниною та овочами

Тажин з бараниною та овочами

8

1 год 30 хв

Курка по-єгипетські – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua