Апельсиновий соус до млинців - Image

Апельсиновий соус до млинців

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Хто не любить апетитні млинчики?! Ніжна і смачна страва з успіхом завоювала нашу любов. Звичні нам тонкі млинці з'їдаються з варенням або зі згущеним молоком. Італійці винайшли свій дивовижний і незвичайний вид заправки млинчиків з апельсином і коньяком. Думаю, ви також ризикнете поекспериментувати зі звичними домашніми млинцями. І правильно зробите, смакота невимовна. Імпровізувати з апельсиновим соусом можна як завгодно, адже він може стати не лише ідеальною підливкою для млинчиків, а і для оладок, бісквітів, печива. З функцією "урізноманітити" - десертний соус впорається на відмінно, без сумнівів. А хто ще сумнівається, пропонуємо приготувати, і негайно розвіяти свої сумніви!

Інгредієнти

Апельсин

2 шт.

Цукор

50 г.

Крохмал (картопляний)

5 г.

Вершкове масло

30 г.

Коньяк

50 мл.

Етапи приготування

01

Апельсини помити і очистити від цедри. Видавити сік із м'якуша в склянку.

02

Закарамелізувати цукор: поставити сковороду на вогонь, всипати цукор. Після, додати вершкове масло і змішати між собою інгредієнти.

03

У суміш додати натерту цедру апельсина. У сік з апельсина додати коньяк, крохмаль і перемішати. Апельсинову суміш влити в сковорідку до цедри. Зменшити вогонь.

04

Варити до легкого загусання, періодично помішуючи 5 хвилин. Апельсиновий соус до млинців готовий! Млинці можна тушкувати в цьому соусі і поливати перед подачею.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв

Апельсиновий соус до млинців – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua