
Салат «Цезар» з фетою
Навряд чи творець всіма улюбленого салату «Цезар» іменитий ресторатор, маючий італійські корені, Цезар Кардіні зміг собі уявити, що його кулінарний шедевр стане настільки популярним у всьому світі. Випадковий збіг обставин вирішив долю цієї страви. Історія свідчить, що салат виник внаслідок нестачі страв саме в той момент, коли відвідувачів в ресторанчику було хоч відбавляй. Кмітливий Кардіні зібрав в салаті все, що залишилося, і таким чином увірвався в хроніки світової кулінарії. Несамовита популярність посприяла появі безлічі модифікацій салатику. До речі, Цезар навряд чи б засмутився. Адже першим, кому вдалося модернізувати страву, став його рідний брат Алекс.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Салат Vita Verde Яскравий 120г
120 г.
Філе куряче
500 г.
Сир Фета Світ Сир 45%
200 г.
Помідори Чері мікс 300г
150 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
200 г.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
30 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 мл.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Помідори помити, розрізати на половинки.
02
Сир фета нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200. Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати, додати оливкову олію і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів