Сицилійський гарячий шоколад - Image

Сицилійський гарячий шоколад

Кількість порцій: 3Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Що може бути прекрасніше, ніж насолоджуватися чашкою гарячого шоколаду холодним осіннім вечором в приємній компанії друзів? Якщо Ви – істинний ласун і солідарні з нами, просимо звернути увагу на чудовий рецепт сицилійського гарячого шоколаду. Для того щоб побалувати себе улюбленими ласощами, не обов'язково направлятися в кафе або шоколадницю. Рекомендуємо приготувати цю смакоту у себе вдома, пригостити рідних і гостей, адже це зовсім не складно, а навіть захоплююче. Отже, все, що Вам потрібно – молоко і плитка Вашого улюбленого шоколаду без добавок. Ну і, звичайно ж, кулінарне натхнення та бажання дивувати. Гарячий десерт можна подавати до столу з бісквітним печивом, вмочуючи його в шоколад.

Інгредієнти

Шоколад чорний

100 г.

Молоко

300 мл.

Печиво

100 г.

Етапи приготування

01

На водяній бані підігріти молоко з шоколадом, разломаним на шматочки, щоб він повністю розтопився. Потім зняти з вогню і залишити остигати на 10 хвилин. Потім знову розігріти і збити міксером. Розлити по чашках.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Сицилійський гарячий шоколад – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua