Брускета з яловичиною, томатами і песто - Image

Брускета з яловичиною, томатами і песто

Кількість порцій: 4Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Брускета - одна з найпоширеніших, простонародних італійських закусок, те, що подається перед основною стравою. У класичному варіанті являє собою підсмажену скибочку чіабати (італійський білий хліб), змащену оливковим маслом і часником. А далі - абсолютно повний політ фантазії в тому, що покласти зверху. Брускета може бути з грибами і яловичиною з соусом песто, з пармською шинкою і пекоріно, томатами в будь-яких варіаціях. Геніальна простота, як правило, дає ідеальний результат. Це - справжнісінькі ласощі, задоволення від смаку і запаху отримуємо незабутнє.

Інгредієнти

Хліб житній

4 шт.

Вирізка яловича

300 г.

Помідори в'ялені

6 шт.

Рукола

40 г.

Песто

2 ст. л.

Олія оливкова

80 мл.

Сіль

за смаком

Перець свіжий

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти сковороду-гриль, налити олію, обсмажити м'ясо до готовності.

02

Дати м'ясу настоятися 10-15 хвилин, після, нарізати скибочками завтовшки 2-3 мм.

03

Хліб скропити олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.

04

Змастити кожен шматочок хліба соусом песто, покласти помідори, потім м'ясо і зверху руколу. Посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв