Тарт з кабачками, фетою і м'ятою - Image

Тарт з кабачками, фетою і м'ятою

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Тарт, на відміну від торта, являє собою різновид домашньої випічки відкритого типу. Погодьтеся, такі ласощі, будь-то солодкі або несолодкі, виглядають в рази ефектніше і нарядніше, адже щедра начинка з запеченого м'яса, овочів або фруктів завжди на виду, а тому привертає увагу і збуджує апетит. Вашій увазі одна з таких апетитних страв, які не залишать байдужим – тарт з кабачками, фетою і м'ятою. Випічка здивує багатою палітрою смаків: приємний, ненав'язливий часниковий смак гармонійно доповнюють освіжаюча м'ята і ніжний грецький сир фета. Замість сухої квасолі в якості грузика можете використовувати пекарські боби, які нагріваючись, сприяють кращому пропіканню коржа.

Інгредієнти

Вершкове масло

130 г

Борошно

260 г

Яйця

3 шт.

СІль

за смаком

Сир фета

100 г

Кабачки

500 г

Часник

2 зуб.

М'ята

20 г

Вершки

150 мл

Перець

за смаком

Оливкова олія

10 мл

Мускатний горіх

2 г

Квасоля

200 г

Етапи приготування

01

Борошно змішати з охолодженим маслом, подрібнити в блендері в крихту, ввести яйце, посолити. Залишити відпочивати в холодильнику мінімум на годину.

02

Розкачати тісто між двох присипаних борошном аркушів пекарського паперу.

03

Духовку розігріти до 190 градусів.

04

Викласти тісто у форму (форми), наколоти виделкою, випікати 10-15 хвилин з вантажем (квасолею) в духовці.

05

Кабачки помити, очистити, нарізати на не тонкі скибочки.

06

Для начинки обсмажити кабачки з подрібненим часником в невеликій кількості оливкової олії до напівготовності.

07

Сир фету нарізати кубиками.

08

Додати до кабачків яйця, вершки, спеції, м'яту, козячий сир і перемішати. Викласти у форми з тістом і запікати до готовності 20-25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв