
Прованське рагу
Цей рецепт простий і однаково гарний як для баранини, так і для яловичини. Для тривалого гасіння ідеально підходять частини м'яса найбільш багаті колагеном, це - голяшкі, шия, хвости. Перед тим, як приготувати рагу з яловичини з картоплею або іншими овочами, потрібно обсмажити і трохи протушкувати м'ясо. Якщо консервовані помідори дуже великі, то їх потрібно перемолоти в блендері. Свіжі помідори спочатку бланширують, очищають від шкірки і насіння і дрібно ріжуть. Гаряче прованське рагу неодмінно здивує гостей багатим смаком і пряним ароматом трав і спецій. Готове м'ясне рагу з яловичини подають на стіл, доповнюючи овочевий нарізкою.
Інгредієнти
Яловичина
1 кг.
Цибуля
3 шт.
Стебло селери
2 шт.
Часник
5 зубчиків
Помідори
5 шт.
Помідори консервовані
200 г.
Помідор черрі
15 шт.
Бульйон
1 литр
Чебрець
за смаком
Петрушка
за смаком
Картопля
500 г.
Оливкова олія
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Всі овочі дрібно нарізати. У розігріту оливкову олію додати чебрець, нарізане м'ясо. Обсмажити до рум'яної скоринки.
02
Окремо обсмажити подрібнену цибулю і часник до рум'яності, додати селеру та моркву. Смажити 5 хвилин.
03
Додати м'ясо, сіль, перець, свіжі і консервовані помідори, бульйон. Тушкувати 1 годину.
04
Додати картоплю і помідори черрі. Накрити кришкою і довести до готовності картоплі. Додати петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів