
Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком
«Десерт мого дитинства» - напевно, саме так подумає більшість людей, подивившись на цей рецепт. Шоколадна «ковбаса» з печива з какао, шматочками волоських горіхів і ароматом коньяку. Відразу стає зрозуміло, звідки така назва - десерт зовні дуже нагадує копчену ковбасу. Звичайно, начинку можна змінювати за смаком. Алкоголь можна зовсім не додавати або коньяк замінити на бренді, віскі, лікери. Обійтися можна і без горіхів (хоча смак трохи зміниться) або ж додати свої улюблені (арахіс, мигдаль, фісташки, кешью, бразильські). Для тіста найкраще підійде найзвичайніше цукрове печиво.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
400 г.
Масло вершкове домашнє
200 г.
Яйце куряче С0 1шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
40 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
200 г.
Волоський горіх
10 шт.
Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г
3 г.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
50 г.
Коньяк Frapin 40% 0,7л
50 мл.
Етапи приготування
01
Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.
02
Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів