
Печена картопля із суфле з чебрецю
Якщо ви вирішили приємно здивувати гостей своїми кулінарними здібностями і фантазією, тоді вам варто звернути увагу на страву, яку ми зараз пропонуємо. На перший погляд, це звичайна печена картопля. Але ж навіть найпростішу страву можна вишукано і красиво подати на стіл. Головне, щоб робилося все з бажанням і натхненням. Ви можете зробити з великої картоплі по порції для кожного члена сім'ї, приготувати легкі закусочки до нього і пригощати ним усіх гостей. Ми впевнені, що м'який смак соусу і його неперевершений аромат підкорить всіх, хто захоче спробувати цю страву. Адже правду кажуть, все геніальне - просто! У нашому випадку, ми пропонуємо вам зробити зі звичайної картоплі вишукану і смачну страву.
Інгредієнти
Картопля
1 кг.
Вершки
250 мл.
Чебрець
30 г.
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Вершки підігріти в сотейнику, додати чебрець. Проварити соус близько 15 хвилин. Потім вимкнути вогонь, охолодити і поставити в холодильник мінімум на 1 годину. За цей час розігріти духовку до 200°C. Картоплю добре помити, загорнути у фольгу і покласти в духовку. Запікати близько години.
02
Потім дістати соус і збити його міксером у пухку масу. Розрізати картоплю на половинки (не прорізаючи до кінця), за смаком додати сіль, перець. Викласти в середину соус (кілька ложок) і подавати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів