Лосось по-східному - Image

Лосось по-східному

Кількість порцій: 8Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

М'ясо цієї океанічної риби по праву вважається делікатесом. Лосось славиться своїм смаком дуже м'яким і ніжним. Але справа не тільки в чудовому смаку цієї риби. М'ясо лосося - багате джерело корисних для людського організму речовин. Важливо й те, що в процесі приготування: тушкування, запікання, обсмажування лосось майже не втрачає в розмірах і не розвалюється. Лосось по-східному - один із цікавих варіантів приготування цього корисного продукту. Дуже смачною та оригінальною вийде лососина, спочатку попередньо замаринована, а потім обсмажена і полита "східним" маринадом. А східний він чи ні - не так і важливо... Головне, що дуже смачно!

Інгредієнти

Гірчиця діжонська

3 ст. л.

Соус соєвий

4 ст. л.

Сік лимонний

1 ст. л.

Олія соняшникова

100 мл.

Часник

3 зубчики

Кріп

за смаком

Філе лосося

1 кг.

Етапи приготування

01

Для маринаду добре збити гірчицю, соєвий соус, соняшникову олію, часник і лимонний сік.

02

Філе лосося порізати на порційні шматки. Покласти рибу в пласку ємність і залити 3/4 маринаду. Залишити на 20 хвилин.

03

Сковороду змастити тонким шаром олії. Смажити рибу з кожного боку по 5 хвилин. Готову рибу викласти на страву, полити маринадом, посипати порізаним кропом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв