Салат «Цезар» з фетою - Image

Салат «Цезар» з фетою

Кількість порцій: 5Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Навряд чи творець всіма улюбленого салату «Цезар» іменитий ресторатор, маючий італійські корені, Цезар Кардіні зміг собі уявити, що його кулінарний шедевр стане настільки популярним у всьому світі. Випадковий збіг обставин вирішив долю цієї страви. Історія свідчить, що салат виник внаслідок нестачі страв саме в той момент, коли відвідувачів в ресторанчику було хоч відбавляй. Кмітливий Кардіні зібрав в салаті все, що залишилося, і таким чином увірвався в хроніки світової кулінарії. Несамовита популярність посприяла появі безлічі модифікацій салатику. До речі, Цезар навряд чи б засмутився. Адже першим, кому вдалося модернізувати страву, став його рідний брат Алекс.

Продукти для рецепту

Салат Vita Verde Яскравий 120г
71.50

Салат Vita Verde Яскравий 120г

120 г

Інгредієнти

Салат Vita Verde Яскравий 120г

120 г.

Філе куряче

500 г.

Сир Фета Світ Сир 45%

200 г.

Помідори Чері мікс 300г

150 г.

Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г

200 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

30 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

30 мл.

Етапи приготування

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Помідори помити, розрізати на половинки.

02

Сир фета нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200. Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати, додати оливкову олію і перемішати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв