
Кавуновий лимонад з базиліком
Прохолодні напої актуальні не тільки в теплу пору року. Лимонади будуть популярні завжди, щоб наповнити організм прохолодою і рідиною, яка так потрібна. Якщо вибирати між сумнівними магазинними і натуральними домашніми напоями, то, звичайно ж, вибір впаде на другий варіант. Тим більше, що знайти на полицях супермаркету кавуновий лимонад не так легко, а от зробити - справа декількох хвилин. Лимонад із кавуна вийде дуже смачним, тому що кавуни самі по собі досить соковиті і солодкі. Базилік додаємо для приємного аромату - і лимонад готовий! Мікс зі смачних та корисних продуктів на вашому столі здля чудового настрою!
Інгредієнти
Вода
250 мл.
Цукор
160 г.
Листя базиліку
30 г.
Кавун
2 кг.
Лимонний сік
130 мл.
Етапи приготування
01
Змішати воду та цукор в кастрюлі, довести до кипіння та варити 5 хвилин, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню та додати листя базиліку. Залишити на 1 годину, потім процідити через сито.
02
В блендері подрібнити м'якуш кавуна до однорідної маси. Процідити через сито.
03
Додати сироп та лимонний сік. Охолодити та подати із льодом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів