
Кавуновий лимонад з базиліком
Прохолодні напої актуальні не тільки в теплу пору року. Лимонади будуть популярні завжди, щоб наповнити організм прохолодою і рідиною, яка так потрібна. Якщо вибирати між сумнівними магазинними і натуральними домашніми напоями, то, звичайно ж, вибір впаде на другий варіант. Тим більше, що знайти на полицях супермаркету кавуновий лимонад не так легко, а от зробити - справа декількох хвилин. Лимонад із кавуна вийде дуже смачним, тому що кавуни самі по собі досить соковиті і солодкі. Базилік додаємо для приємного аромату - і лимонад готовий! Мікс зі смачних та корисних продуктів на вашому столі здля чудового настрою!
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Вода негазована Аквуля 2л
250 мл.
Цукор Ваш Цукор 10кг
160 г.
Соус Potts' Тайський червоний карі з калганом, тайським базиліком і листям лайма 330г
30 г.
Кавун
2 кг.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
130 мл.
Етапи приготування
01
Змішати воду та цукор в кастрюлі, довести до кипіння та варити 5 хвилин, поки цукор не розчиниться. Зняти з вогню та додати листя базиліку. Залишити на 1 годину, потім процідити через сито.
02
В блендері подрібнити м'якуш кавуна до однорідної маси. Процідити через сито.
03
Додати сироп та лимонний сік. Охолодити та подати із льодом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів