
Брускетта з білими грибами і руколою
Дуже широко-поширена страва в центральній Італії. Там її подають як закуску. Тобто, перед подачею головних страв, щоб "підігріти апетит" . Тому брускетти можна робити з чим завгодно на ваш смак. Сьогодні ми пропонуємо вам зробити з грибами і руколою. Чудовий і не дуже калорійний варіант брускетти. Не забуваємо також, що вони призначені, щоб трохи перекусити, а не занадто наїдатися. Тому вони і повинні бути досить легкими. Тим більше, що білий хліб - це вже ситно. Поєднання білого гриба і руколи - це досить незвично, але дуже смачно. А тим більше, що рукколу додають у страви для насиченого аромату і гоструватого смаку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Рукола 50г
30 г.
Сир Dziugas Пармезан 40%
20 г.
Гриби білі Spela заморожені різані 300г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
20 г.
Чіабатта 152г
4 шматка
Етапи приготування
01
Нарізати гриби, викласти на розігріту сковороду з оливковою олією, смажити 5-7 хвилин, додати сіль і перець за смаком.
02
Хліб скропити оливковою олією, підсмажити на сковороді, до хрусткої скоринки.
03
Викласти гриби зверху на засмажений хліб, покласти зверху кілька листя руколи, кілька скибочок тонко натертого пармезану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів