
Теплий салат із пастою, шпинатом, грибами і квасолею
Побалуйте близьких і приготуйте пропоновану закуску – теплий салат з пастою, шпинатом, грибами і квасолею. Така страва буде гідною прикрасою Вашого святкового столу, при цьому задовольнить смакові переваги всіх гостей. Салат настільки самодостатній, що не вимагає ніяких гарнірів. Незвичайність цій страві надають фузілі – макаронні вироби спіральної форми. Паста прекрасно гармонує з екзотичною заправкою із запашних трав і прянощів. Дивно, але в цій страві поєднуються відразу дві кухні світу – європейська і азіатська.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Хуторок Спіралі 800г
200 г.
Паприка Kotanyi червоний солодкий перець 35г
1 шт.
Листя шпинату Metro Chef порційне заморожене 2,5кг
200 г.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г.
Квасоля Bonduelle біла консервована 400г
250 г.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1 пучок
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
3,5 ст. л.
Часник
2 зубчики
Оцет яблучний Borges 250мл
1 ст. л.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
4 ст. л.
Кумин (зіра) Pripravka 10г
0,5 ч. л.
Спеція Горіх мускатний мелений
0,25 ч.л.
Спеція Коріандр мелений
0,5 ч. л.
Карі Carmencita 40г
0,25 ч. л.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
2 ст .л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Відварити макарони, як вказано на упаковці. Потім промити їх і відкинути на друшляк.
02
Цибулю, гриби, шпинат і солодкий перець нарізати на середні кубики.
03
На сковороду налити приблизно 1,5 столової ложки оливкової олії і обсмажити цибулю і солодкий перець на середньому вогні приблизно 1-2 хвилин.
04
Потім додати шпинат і готувати ще 1 хвилину.
05
На окремій сковороді на 1 чайній ложці оливкової олії обсмажити гриби, до випаровування рідини.
06
З банки з консервованою квасолею злити рідину, квасолю промити і висушити.
07
У салатниці з'єднати цибулю, перець, шпинат, гриби, квасолю. Додати макарони і перемішати.
08
Для заправки потрібно: в тарілку вилити яблучний оцет і олію, що залишилася. Додати туди часник, продавлений через прес і сушені спеції. Все добре перемішати.
09
Готовий салат залити заправкою і ретельно перемішати. При необхідності посолити і поперчити за смаком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів