
Рибна паста з тунцем и селерою
Рибна паста з тунцем і селерою - смачна, ситна, швидка в приготуванні страва повсякденної кухні. У рецепті рекомендується відварити пасту до стану аль денте. Що це означає? Варіть макаронні вироби до стану, коли вони вже майже готові, але ще не встигли повністю розваритися. За часом це приблизно на 1-2 хвилини менше, ніж зазначено виробником на упаковці. Найчастіше на упаковці вказують час варіння до повної готовності макаронів. За бажанням тунець в сковорідку до овочів можна додавати не шматочками, а попередньо розтерши його разом із соком до пюреобразного стану. Це зручніше зробити виделкою.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби La Pasta Гнізда 400г
400 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Часник
1 зубчик
Селера корінь
1 шт.
Зелень мікс 100г
1 пучок
Спеція Горіх мускатний мелений
5 г.
Сік лимонний Casa Rinaldi 200мл
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити часник, цибулю і селеру, після подрібнити. Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити дану суміш протягом 2 хвилин.
02
Додати в сковороду шматочки тунця. Додати за смаком сіль і перець.
03
Відварити пасту до стану аль денте. Додати до риби на сковороді. Додати мускатний горіх і посічену зелень. При подачі збризнути лимонним соком.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів