
Картопляний крем-суп з тофу
Звичайно, скажете ви, такий буденний картопляний суп для нас не дивина. Але наскільки ж він все таки зручна страва, особливо, коли хочеться чого-небудь гаряченького та смачного. Безумовно, використання тофу в крем-супі надасть йому певної родзинки і ви захочете скуштувати його ще не зготувавши повністю. Тофу визнаний одним з найпопулярніших продуктів Китаю та Японії, проте господині інших країн використовують його на своїх кухнях із задоволенням. Крім того, він містить велику кількість білків і часто його називають «м’ясом без кісток». Така корисність та незвичайність даного продукту не може не дивувати. В поєднанні з духмяною картопелькою та букетом запашної зелені, цей компонент робить нашу страву надзвичайно поживною та енергетично наповненою. Тому, якщо бажаєте отримати море позитивних емоцій та масу вітамінів та мінералів – ця страва саме для вас!
Інгредієнти
Картопля
200 г
Цибуля
20 г
Тофу
100 г
Вершкове масло
5 г
Бульйонний кубик
20 г
Вода
200 мл
Молоко
100 мл
Суміш перців
2 г
Сіль
за смаком
Петрушка
10 г
Етапи приготування
01
Картоплю очистити, нарізати і поставити варити. Додати дрібно нарізану цибулю
02
Додати масло, воду, кубик курячого бульйону, сіль і тушкувати 8 до 10 хвилин. Розім'яти в суп тофу.
03
Коли картопля буде м'якою, подрібнити суп у блендері, додати гарячого молока. Подавати посипавши свіжомеленим перцем і зеленню петрушку.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів