Паста з запеченим солодким перцем і помідорами - Image

Паста з запеченим солодким перцем і помідорами

Кількість порцій: 6Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Для цієї страви підійде паста як довга, так і коротка. Паста повинна бути трохи недовареною, тобто м'якою зовні і трохи тугою всередині (як кажуть італійці, «аль данте»). Болгарський перець в рецепті стоїть на першому плані і грає головну роль завдяки своїй величезній користі для організму людини. Солодкий болгарський перець багатий вітамінами А, С, P, B1, B2, E, B6, PP, містить величезну кількість корисних мінеральних речовин, мікро- і макроелементів. Час від часу потрібно перевертати перець, щоб він більш-менш рівномірно пропікся з усіх боків. Пасту змішують з запеченим солодким перцем і помідорами, посипають дрібно нарізаним сиром і подають до столу.

Інгредієнти

Червоний болгарський перець

2 шт.

Жовтий болгарський перець

2 шт.

Помідори

3 шт.

Часник

2 зубчика

Паста

400 г.

Сыр

150 г.

Оливкова олія

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Розігріти духовку і поставити перець запікатися при температурі 150°C. Час від часу перевертати. Перець повинен з усіх боків рівномірно покритися підпалинами.

02

Помідори почистити, розрізати на 4 частини і видалити насіння і зайву рідину. У сковороді розігріти олію і помістити в неї дрібно нарізаний часник на 1 хвилину, тримати на маленькому вогні. Додати помідори, перемішати і тушкувати на маленькому вогні приблизно 15 хвилин.

03

Перець нарізати довгими смужками.

04

Пасту зварити.

05

Додати перець до помідорів і перемішати. Змішати з пастою. Посолити і поперчити.

06

На гарячу пасту додати порізаний кубиками сир.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Паста з запеченим солодким перцем і помідорами – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua