
Спагеті "Ніцца"
Хоча і вважається, що спагетті - це страва італійців. Вони ж люблять всі такі вироби з борошна. Але тим не менше їх любов до подібних страв поширилася по всьому світу. Тому не дивно, що рецепт цих спагетті має не італійську назву. Зрештою Італія і Франція - сусіди. На перший погляд дуже проста страва в підсумку вийде дуже смачною. Адже до ситних спагетті подається соковитий соус з помідорів з часником і цибулею. Часник грає тут важливу роль. Адже саме він надає той насичений аромат, який приверне ваших рідних до столу, щоб по-швидше спробувати цю страву. Сир, у свою чергу, робить страву трохи м'якшою. Тому кожен інгредієнт тут незамінний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макарони Чумак Спагеті 400г
100 г.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
30 г.
Масло вершкове домашнє
15 г.
Цибуля ріпчаста молода
80 г.
Помідор
1 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
2 шт.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
40 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати спагеті. Для цього опуститии спагеті в підсолену воду, в котру спершу додано оливкову олію.
02
Дрібно нарізати ріпчасту цибулю. Часник розтерти в спупці. Смажити на вершковому маслі цибулю та часник, туди ж додати дрібнопорізаний помідор.
03
Трохи обсмажити помідори з цибулею та часником і додати до спагеті, обережно перемішуючи. Натерти на дрібній тертці сир. Тертий сир подавати окремо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів