
Цибулевий суп по-французьки
Ви коли-небудь пробували справжній цибулевий суп по- французьки? Ні? Пропонуємо приготувати це популярне фірмове блюдо більшості французьких ресторанів за нашим рецептом. В давнину ця страва була їжею бідняків. Легкий, але дуже поживний, завдяки яловичому бульйону, на якому він готується, простий у приготуванні супчик припаде до смаку всім членам вашої родини. Незвичайний дивовижний смак і рум'яний золотисто -коричневий колір страві надає тушкована на повільному вогні цибуля. Деякі кухарі у Франції можуть доводити пасеровку до кількох годин, домагаючись особливої глибини смаку.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
300 г.
Цибуля ріпчаста молода
700 г.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
6 зерен
Сіль Єгипет
за смаклм
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Батон пшеничний половинка
6 скибочек
Етапи приготування
01
Для приготування бульйону потрібно: яловичину покласти в каструлю і залити 1,2 л. води. Посолити за смаком і додати духмяний перець горошком. Варити близько 1,5-2 годин до повної готовності м'яса.
02
Поки варитися бульйон, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.
03
Потім розтопити на високій сковороді вершкове масло і викласти в неї цибулю.
04
Тушкувати цибулю потрібно на невеликому вогні під кришкою протягом 1 години. Вона не повинна підгоріти, а тільки поступово набути коричневого кольору і м'якого кремового вигляду, за рахунок довгої теплової обробки.
05
Вийняти з бульйону горошини перцю і м'ясо. Бульйон поперчити за смаком і покласти в нього смажену цибулю. Варити хвилин 15-20.
06
Поки суп вариться, скибочки хліба підсушити на сковороді або в тостері.
07
Сир натерти на середній тертці і розкласти його на тости. Потім поставити тости в мікрохвильову піч, щоб сир трохи розплавився, але не потік.
08
Подавати суп слід гарячим, а в тарілку покласти тост із розплавленим сиром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів