
Котлети з креветок
Морепродукти - основний компонент в кулінарії японців. Їх можна зустріти в сирому, смаженому і вареному вигляді. Креветочні котлети є традиційною стравою японської кухні. Користь вживання креветок дуже велика. М'ясо креветок є зразком здорової їжі, воно корисне як дорослим, так і дітям. Вживання страв з креветок покращує імунітет, знижує простудні захворювання та захворювання органів дихання, позбавляє від алергії. Креветки покращують стан волосся, нігтів і шкіри. В якості гарніру до котлет з креветок найкраще подавати рис.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
20 шт.
Філе рибне хрумке
500 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Хліб Цар хліб Тост Вершковий 330г
100 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
1 шт.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
200 мл.
Пластівці вівсяні
50 г.
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
50 мл.
Мускатний горіх Еко мелений 10г
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Кунжут
за смаком
Етапи приготування
01
Розтопити вершкове масло, додати очищені креветки, обсмажити на слабкому вогні 2 хвилини. Креветки вийняти, масло заморозити в морозилці.
02
Хліб замочити в молоці. Рибне філе і хліб пропустити через м'ясорубку. Посолити. Креветки подрібнити, перемішати рибний і креветочний фарш з хлібом і яйцем. Додати перець і мускатний горіх.
03
Креветочне масло натерти на крупній тертці і додати у фарш. Перемішати фарш, зліпити невеликі котлетки. Обваляти їх у вівсяних пластівцях і кунжуті. Обсмажити до хрусткої скоринки на соняшниковій олії.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів