Курка по-італійськи - Image

Курка по-італійськи

Кількість порцій: 1Час приготування: 20 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Насправді рецептів приготування курячого м'яса в італійській кухні безліч. Це може бути і курка під різноманітними соусами, і тушкована з грибами чи різними овочами, такими як артишок, броколі, цукіні, болгарський перець, помідори, базилік та іншими. Але невід'ємною складовою будь-якого рецепту є обов'язкове додавання одного зі знаменитих італійських сирів. У нашій страві використовується оригінальне поєднання курячого м'яса з беконом, а особливу пікантність і соковитість йому надають помідори з базиліком і сир пармезан.

Продукти для рецепту

Куряче філе Алан варено-копчене
556.20

Куряче філе Алан варено-копчене

за 1 кг

Інгредієнти

Куряче філе Алан варено-копчене

200 г.

Помідори рожеві фасовка

50 г.

Базилік у горщику

50 г.

Бекон охолоджений

75 г.

Пюре картопляне

150 г.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

20 г.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

10 г.

Сіль Єгипет

1 г.

Етапи приготування

01

Куряче філе розрізати уздовж, але не до кінця. Філе загорнути в харчову плівку і відбити.

02

Помідори нарізати колечками і вкласти в філейну кишеньку, на помідори укласти листочки базиліку, сіль та перець..

03

Зверху викласти тертий пармезан. Пармезан укрити смужками бекону, знову накрити плівкою і придавити руками.

04

Зняти плівку і викласти фаршироване філе на розпечену сковороду беконом вниз, просмажити з обох сторін 5 хвилин.

05

Пюре викласти в спеціальну форму на тарілку, зверху викласти розрізане на дві частини хрустке філе.

06

На філе викласти гіркою зелень і полити оливковою олією.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв