Хлібний суп зі шкварками - Image

Хлібний суп зі шкварками

Кількість порцій: 5Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Ви досі вважаєте, що з пива можна приготувати лише маринад для шашлику? Даремно. Вашій увазі хлібний суп зі шкварками, приготований на пиві. Цей незвичний суп дозволить урізноманітнити ваше повсякденне меню. А якщо Ви – любитель сала, то ця страва Ваша на віки вічні. Не дивлячись на невелику кількість інгредієнтів, що використовуються в супі, він просто рясніє достатком ароматів і запахів. Ситний, наваристий, з яскраво вираженим м'ясним смаком, але при цьому з легкою пивною гіркотою і солодкою ноткою від порею. Пиво найкраще використовувати живе світле. За Вашим бажанням в суп можна додати картоплю, нарізану на великі шматочки.

Продукти для рецепту

Пиво Meteor Blanche 0,33л
96.00

Пиво Meteor Blanche 0,33л

330 мл

Інгредієнти

Пиво Meteor Blanche 0,33л

500 мл.

Сало

100 г.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

1 шт..

Цибуля порей

1 шт.

Хліб білий Dr.Schar без глютену 200г

200 г.

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

1 л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Білий хліб нарізати на дрібні кубики і обсмажити на половині розтопленого з сала жиру.

02

Ріпчасту цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Цибулю порей також дрібно нарізати.

03

Ріпчасту цибулю і порей обсмажити на жиру, який залишився від розтопленого сала.

04

Потім всі обсмажені інгредієнти зі шкварками, скласти в каструлю і залити м'ясним бульйоном.

05

Потім додати пиво і поставити на середній вогонь, варити протягом 5 хвилин.

06

Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 хв