
Антрекот по-бретонськи
Ні для кого не секрет, що правильне харчування - запорука міцного здоров'я і гарного самопочуття. М'ясо також потрібно готувати правильно, аби шлункові було, як можна легше його засвоювати. Пропонуємо вам приготувати - антрекот по-Бретонська - відому французьку страву. Франція славиться природою та архітектурою, романтичними вуличками, красивими жінками і, звичайно ж, багатою і вишуканою кухнею. М'ясо в антрекоті виходить соковитим, а сама страва - ситною і корисною. Плюс до всього, вам не потрібно думати про гарнір, адже яловичина вже подається з картоплею-пюре. Здивуйте свого коханого - подайте йому на вечерю антрекот, адже йому так потрібна ваша турбота!
Інгредієнти
М'ясо (вирізка яловича)
600 г.
Масло вершкове
50 г.
Цибуля ріпчаста
50 г.
Олія
25 г.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо злегка відбити, натерти сіллю та перцем, полити олією та залишити на півгодини на тарілці.
02
Покласти на сковорідку з сильно розігрітим вершковим маслом та підсмажити з обох сторін до утворення підсмаженої скоринки, але щоб всередині антрекот залишався злегка сирим.
03
Вершкове масло змішати з цибулею, петрушкою та щіпкою перцю. Розмастити отримане зелене масло по дну глибокої тарілки, покласти на неї антрекот, накрити тарілкою та поставити на водяну баню на 5-7 хвилин.
04
Полити м'ясним соком із сковорідки та подавати з картопляним пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів