Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком - Image

Шоколадна ковбаса з волоськими горіхами і коньяком

Кількість порцій: 6Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

«Десерт мого дитинства» - напевно, саме так подумає більшість людей, подивившись на цей рецепт. Шоколадна «ковбаса» з печива з какао, шматочками волоських горіхів і ароматом коньяку. Відразу стає зрозуміло, звідки така назва - десерт зовні дуже нагадує копчену ковбасу. Звичайно, начинку можна змінювати за смаком. Алкоголь можна зовсім не додавати або коньяк замінити на бренді, віскі, лікери. Обійтися можна і без горіхів (хоча смак трохи зміниться) або ж додати свої улюблені (арахіс, мигдаль, фісташки, кешью, бразильські). Для тіста найкраще підійде найзвичайніше цукрове печиво.

Продукти для рецепту

Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур
229.00

Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур

за 1 кг

Інгредієнти

Печиво Деліція Маргаритка молочна глазур

400 г.

Масло вершкове домашнє

200 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

40 мл.

Цукор Ваш Цукор 10кг

200 г.

Волоський горіх

10 шт.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

3 г.

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

50 г.

Коньяк Frapin 40% 0,7л

50 мл.

Етапи приготування

01

Яйце збити з цукром, потім додати какао і перемішати. Вершкове масло нарізати кубиками і розтопити на водяній бані. Додати до масла молоко і перемішати. З'єднати масляну суміш з яєчною.

02

Горіхи нарізати. Печиво подрібнити в блендері. З'єднати печиво з ваніллю, горіхами, коньяком. Додати в цю масу олійно-яєчну суміш і довести до однорідності. Викласти тісто на фольгу або харчову плівку і згорнути «ковбаскою». Поставити в морозильник мінімум на 3 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Овочеве карі

Овочеве карі

1

20 хв