Парфе з ягід - Image

Парфе з ягід

1

Кількість порцій: 2Час приготування: 15 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Якщо дуже хочеться, то можна! Така наша позиція щодо солоденького. Особливо, коли мовиться про французький десерт — парфе з ягід. Керуючись нашим рецептом та підказками, які знайдете у відео за посиланням, ви з легкістю приготуєте у себе вдома ніжний та низькокалорійний десерт. Приємний бонус: всі необхідні продукти можна замовити за один клік

Інгредієнти

Чорниця швидкозаморожена

100г

Ожина швидкозаморожена

100г

Полуниця  швидкозаморожена

100г

Вершковий сир

240г

Цукор-пісок фасований

150г

Вершки 35%

240мл

Ванільний екстракт

Листя м’яти

за смаком

Етапи приготування

01

Готуємо вершкову суміш: за допомогою міксера/блендера збиваємо вершковий сир (кімнатної температури), цукор і ванільний екстракт. Окремо збиваємо вершки. Перемішуємо.

02

За необхідності нарізаємо ягоди.

03

Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.

04

Викладаємо шарами: вершкова суміш — ягоди. За бажанням, прикрашаємо парфе листям м’яти.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Парфе з ягід – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua