
Теляча печінка по-прованськи
Поза сумнівами, печінка - це чи не найкорисніша частина нутрощів. Готувати печінку можна різними способами. Багато що залежить і від того, теляча це печінка, або куряча і т.д. Наш рецепт повинен вам сподобатися, бо він дуже смачний і корисний. Вимочене м'ясо в молоці стає більш м'яким і ніжним. Таке м'ясо буквально тане на губах. Зелень додає приємний смак і аромат страві. Теляча печінка по-прованськи - це дуже смачно, разом з картопляним пюре або будь-яким іншим гарніром за вашим бажанням. Ми ж скажемо, що така страва точно припаде вам до смаку, адже готувати її досить просто і швидко, а вечеря виходить дуже смачною і поживною.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пінка-автозасмага для тіла Lirene Еспресо 150мл
600 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
5 шт.
Петрушка 70г
40 г.
Прованські трави Auchan 20г
5 г.
Борошно 7 1кг
15 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
40 г.
Етапи приготування
01
Ріпчасту цибулю, часник почистити та порубати дрібними кубиками. Петрушку промити, дрібно порубати та змішати з цибулею, часником, чебрецем та прованськими травами. Телячу печінку вимочити в молоці хвилин 30.
02
Печінку нарізати шматочками в один сантиметр. Обваляти печінку в суміші борошна, перцю та солі. Розігріти сковорідку та смажити півтори хвилин з кожної сторони.
03
Печінку зняти та покласти в тепле місце або прикрити фольгою. До олії, що залишилася після обсмаження, засипати зелень та обсмажити її протягом двох хвилин, постійно помішуючи.
04
Посипати зеленню та подавати з картопляним пюре.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів