Тірамісу за класичним рецептом - Image

Тірамісу за класичним рецептом

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Італійці пишаються своїм десертом тірамісу як національним надбанням. Їх можна зрозуміти, адже ніжний смак печива, що тане в роті, з повітряним кремом на основі маскарпоне і підбадьорливим ароматом еспресо - це те, що дарує задоволення шанувальникам тірамісу по всьому світу. У цього десерту безліч варіацій: у нього додають фрукти, ягоди. Але ми пропонуємо не відступати від канонів і приготувати тірамісу за класичним рецептом. До речі, італійці вважають, що краще за все їсти тірамісу в другій половині дня, між обідом і вечерею, адже десерт допомагає відновити сили і отримати заряд енергії. Але нам здається, що підняти настрій за допомогою тірамісу - відмінна ідея, незалежно від часу доби.

Продукти для рецепту

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
147.60

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

250 г

Інгредієнти

Сир Mlekoma Маскарпоне 250г

445г

Печиво Aro Савоярді бісквітне для тірамісу 200г

20шт

Цукор Ваш Цукор 10кг

100г

Кава в зернах Idealist Coffee Бразилія еспресо 250г

60мл

Ром Pott 54% 0,7л

44мл

Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г

240мл

Какао-порошок Аромікс 100г

50г

Етапи приготування

01

Змішайте каву з еспресо і дайте охолонути.

02

Змішайте маскарпоне з ромом і цукром. Збийте вершки і додайте до суміші з маскарпоне, обережно перемішуючи.

03

Одне за одним умочуйте печиво в каву і викладайте в форму.

04

На печиво викладіть крем.

05

Зробіть ще шар печива і ще шар крему.

06

Посипте какао і шоколадом.

07

Залиште в холодильнику на 4 години.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв