
Равіолі міланські
М'ясні равіолі по-міланськи найчастіше бувають квадратної форми, для цього тісто для них розкачують у два пласти, прокладають між ними начинку, притискають, а потім розрізають. Процес приготування досить простий, але важливо, притискаючи тісто біля начинки, повністю видавити наявне повітря. Якщо залишаться повітряні бульбашки, равіолі при варінні можуть лопнути, і начинка випаде. Найпопулярніший фарш для равіолі з яловичини і свинини. Варять міланські равіолі в бульйоні, подають з густими вершковими, томатними або іншим ароматним соусом. А можна просто полити якісним оливковою олією і посипати пармезаном.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
300 г.
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 ст. л.
Яйце куряче С0 1шт
1,5 шт.
Фарш свинячий охолоджений
250 г.
Петрушка 70г
1 пучок
Кріп 70г
1 пучок
Часник
1,5 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
0,5 шт.
Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%
1,5 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1,5 ч. л.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
1 л.
Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г
7,5 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Горіх мускатний Auchan мелений 55г
за смаком
Етапи приготування
01
У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.
02
Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.
03
Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.
04
Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.
05
Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів