Равіолі міланські - Image

Равіолі міланські

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 30 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

М'ясні равіолі по-міланськи найчастіше бувають квадратної форми, для цього тісто для них розкачують у два пласти, прокладають між ними начинку, притискають, а потім розрізають. Процес приготування досить простий, але важливо, притискаючи тісто біля начинки, повністю видавити наявне повітря. Якщо залишаться повітряні бульбашки, равіолі при варінні можуть лопнути, і начинка випаде. Найпопулярніший фарш для равіолі з яловичини і свинини. Варять міланські равіолі в бульйоні, подають з густими вершковими, томатними або іншим ароматним соусом. А можна просто полити якісним оливковою олією і посипати пармезаном.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

300 г.

Вода негазована Аквуля 2л

2,5 ст. л.

Яйце куряче С0 1шт

1,5 шт.

Фарш свинячий охолоджений

250 г.

Петрушка 70г

1 пучок

Кріп 70г

1 пучок

Часник

1,5 шт.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

0,5 шт.

Сир Пармезан Poggioli Reggiano 24міс 32%

1,5 ст. л.

Масло вершкове домашнє

1,5 ч. л.

Бульйон м'ясний Велика ложка 10г

1 л.

Соус томатний Руна Гострий фірмовий 485г

7,5 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Горіх мускатний Auchan мелений 55г

за смаком

Етапи приготування

01

У мисці змішати борошно з яйцями, влити теплу воду, додати сіль, замісити тісто, накрити зверху рушником, залишити на 20 хвилин.

02

Фарш змішати в мисці з подрібненою цибулею, додати роздавлений часник і нарізану зелень, посолити і поперчити за смаком, додати мускатний горіх, всипати частину тертого пармезану. Ретельно перемішати.

03

Розігріти сковороду з олією, викласти в неї фарш, обсмажити протягом декількох хвилин.

04

Тісто розділити на дві частини, кожну розкачати. На одну частину викласти ложкою начинку, дотримуючись інтервалу в 2 см. Накрити зверху другим шаром тіста, притиснути, спеціальним ножем вирізати квадратики із начинкою.

05

Каструлю з бульйоном поставити на вогонь, довести до кипіння, висипати в нього равіолі, варити до готовності, тобто як тільки спливуть - витягнути з бульйону. Перекласти в тарілку, присипати тертим пармезаном і залити гарячим томатним соусом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв