Піца з шоколадом - Image

Піца з шоколадом

Кількість порцій: 4Час приготування: 1 год 50 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Станьте свідком того, як звична піца перетворюється у дивовижний шоколадний десерт. Настав час "оновити" свою кулінарну книгу незвичайними, новими рецептами. І першим в список пропонуємо додати шоколадну піцу. І не просто шоколадну, а з фруктами і сиром. Виявляється, уперше піцу приготували древні греки, у вигляді плаского хліба, на який викладався часник, цибуля, різні ароматні трави і оливкова олія. Сучасна піца готується майже зі всього, що лежить в холодильнику. Видів цієї випічки дуже багато, в одній Італії її налічується дві тисячі, до речі, тут вона з'явилася в ХVI столітті. Італійська сієста без піци просто неможлива.

Продукти для рецепту

Борошно 7 1кг
21.90

Борошно 7 1кг

1 кг

Інгредієнти

Борошно 7 1кг

200 г.

Шоколад молочний Milka 90г

100 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

130 мл.

Дріжджі Львівські Дріжджі пресовані 42г

15 г.

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

2 ст. л.

Сир плавлений Ферма Шоколадний смак солодкий з какао 25% 70г

150 г.

Яблуко Джонапринц 70+

200 г.

Ананас Iberica шматочками в сиропі 565г

200 г.

Сіль Єгипет

щіпка

Етапи приготування

01

У теплому молоці (130 мл.) розвести дріжджі. Дати їм повністю розчинитися. Додати щіпку солі.

02

Додати в молоко борошно (просіяне). З'єднати з рослинною олією (2 ст. л.). Замісити тісто.

03

Тісто залишити на 60 хвилин. Дати йому підійти. Потім його слід розкачати. Змастити плавленим сиром. Перейти до іншої начинки.

04

Яблука очистити (кислі). Видалити серцевину. Нарізати часточками. Шоколад натерти. Потім в посудині перемішати яблука з консервованими ананасами. Викласти на сир і посипати шоколадом.

05

Духовку розігріти до 180ºС. Викласти піцу на змащене деко. Випікати 25 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв