Груша-пашот в червоному вині - Image

Груша-пашот в червоному вині

Кількість порцій: 2Час приготування: 1 годСкладність: СереднійПрийом їжі: Вечеря

Існує безліч рецептів десертів. Але у вас сьогодні особливий день і ви хочете чого-небудь вишуканого, витонченого, оригінального, надзвичайного і такого, що раніше пробувати не доводилося. Ви попали в десятку. Сьогодні ви будете готувати десерт під святковою назвою "груша-пашот в червоному вині". Це дуже оригінальний, ароматний і неймовірно красивий десерт. Він особливо підійде в якості завершення вашої романтичної вечері. Він також дуже добре впишеться і в ваш будній день, коли ви нікого не чекаєте, наприклад. Адже, іноді потрібно себе пестити такими речами. Вони привнесуть у ваше буднє життя яскраві фарби, буйну енергію і бурю позитивних емоцій. Тому приготуйте сьогодні грушу-пашот в червоному вині.

Інгредієнти

Груша

2 шт.

Кориця в паличках

1 шт.

Цукор

120 г

Лимон

1 шт.

Гвоздика

2 шт.

Вино червоне десертне

180 мл

Етапи приготування

01

Очистити груші від шкірки і вирізати серцевину з нижньої сторони. Можна трохи обрізати нижню частину груш, щоб вони стали стійкіші. Відкласти убік.

02

Загорнути гвоздику і палички кориці в шматок марлі і зав'язати.

03

Змішати у великій каструлі вино, цукор, лимонну цедру і сік лимона.

04

Покласти марлю зі спеціями і довести до кипіння на середньому вогні.

05

Зменшити вогонь до повільного і варити, поки цукор не розчиниться.

06

Покласти груші в каструлю і перевернути, щоб вкрилися рідиною.

07

Накрити кришкою і варити на повільному вогні близько 30-45 хвилин, періодично перевертаючи.

08

Вимкнути вогонь і залишити груші остигати в каструлі, після чого дістати їх з неї.

09

Дістати з каструлі марлю зі спеціями й увімкнути повільний вогонь. Варити рідину до консистенції сиропу, періодично помішуючи (близько 15 хвилин).

10

Полити кожну грушу невеликою кількістю сиропу і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв

Груша-пашот в червоному вині – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua