Паста з цукіні і королівськими креветками - Image

Паста з цукіні і королівськими креветками

Кількість порцій: 4Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Даний рецепт - гідний представник середземноморської кухні, його головними інгредієнтами є паста і морепродукти. Королівські креветки - це найбільші прісноводні креветки з тих, що вирощують на фермах. Вони цінуються саме за великий розмір і незвичайний смак, так як вони набагато солодші на смак, ніж інші тропічні види. Калорійність королівських креветок становить 87 ккал на 100 грам продукту. Вони містять багато вітамінів і корисних мікроелементів. Щоб креветки були ніжніші, їх рекомендують відварювати, а потім обсмажувати. Пасту з цукіні і королівськими креветками перед подачею посипають тертим пармезаном, свіжим або сухим базиліком і прикрашають гілочкою розмарину.

Інгредієнти

Паста

300 г.

Цукіні

150 г.

Креветки королівські очищені

150 г.

Масло вершкове

100 г.

Сіль

за смаком

Олія оливкова

10 мл.

Етапи приготування

01

Цукіні нарізати брусочками. Розігріти сковороду, налити оливкову олію, обсмажити цукіні на сковороді до напівготовності.

02

Окремо розігріти сковороду з оливковою олією, обсмажити креветки.

03

Відварити пасту в підсоленій воді до стану аль денте. Додати в сковороду до цукіні, перемішати, тушкувати кілька хвилин.

04

Розтопити в сковороді вершкове масло і 1 ст. л. оливкової олії.

05

При подачі викласти на тарілку пасту з цукіні, залити топленим маслом, викласти зверху креветки.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв