Пана-кота з персиками - Image

Пана-кота з персиками

Кількість порцій: 2Час приготування: 20 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Ніжне, тане в роті, вишукане, спокусливе – всі ці характеристики в точності описують найсмачніші вершкові ласощі північно-італійської кухні пана-коту. Їх часто порівнюють з кремовим пудингом і молочним желе. Назва цього десерту з італійської дослівно трактується як «варений крем» або «варені вершки». Насправді ж, вершки не варять, а лише доводять до кипіння. Подають пана-коту з різними добавками: ягодами, шматочками фруктів, тертим шоколадом, карамеллю і солодкими соусами. Але для того, щоб насолодитися цим вишуканим десертом, не обов'язково їхати до Італії. Пропонуємо приготувати найніжнішу пана-коту з персиковим пюре у себе вдома. Пальчики оближеш.

Інгредієнти

Желатин

10 г

Вершки 35% жирності

250 мл

Ванільний цукор

1 ч. л.

Цукор

4 ст. л.

Персики

4 шт.

М’ята

10 г

Етапи приготування

01

Желатин замочити в невеликій кількості холодної води і залишити набухати.

02

Вершки налити в сотейник і поставити на вогонь, додати цукор, розмішати і зняти з вогню.

03

Додати желатин до вершків і ретельно розмішати.

04

Розлити вершкову суміш по формочках. Дати охолонути і прибрати в холодильник на 3-4 години.

05

Персики порізати на скибочки і обсмажити на сковороді протягом 5 хвилин, потім подрібнити блендером в пюре.

06

Перекласти пюре у формочки з вершковою сумішшю. Охолодити протягом двох годин. Прикрасити свіжою м'ятою і подавати.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі шпинату

Салат зі шпинату

1

20 хв

Пана-кота з персиками – покроковий рецепт з фото Zakaz.ua