Пангасіус по-грецьки в апельсиновому соусі - Image

Пангасіус по-грецьки в апельсиновому соусі

Кількість порцій: 3Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Вечеря

Здавалося б, як ще можна приготувати рибу? Напевно, хотілося б спробувати чогось надзвичайного і особливого. У цьому випадку пропонуємо вам насолодитися стравою з риби в апельсиновому соусі. Перша думка, яка відразу ж закрадається: "якою ж на смак вийде риба, ще й в апельсиновому соусі"?. Пофантазували? А тепер скоріш замовляйте необхідні інгредієнти на нашому сайті: рибу, апельсин, борошно і маслинову олію, та готуйте скільки душа бажає! Основою, як ви здогадалися, цієї страви буде ніжна, смачна рибка - пангасіус. Ну, а в пару до неї приєднається соковитий, стиглий апельсин. Ви навіть не уявляєте, яка вийде смакота!

Продукти для рецепту

Філе пангасіуса свіжоморожене
189.00

Філе пангасіуса свіжоморожене

за 1 кг

Інгредієнти

Філе пангасіуса свіжоморожене

500 г.

Апельсин

2 шт.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

4 ст. л.

Борошно пшеничне вищий гатунок

3 ст. л.

Масло вершкове домашнє

2 ст. л.

Петрушка 70г

1 пучок

Сіль Єгипет

за смаком

Етапи приготування

01

Філе пангасіуса гарненько промити. Посолити за смаком, а далі обмокнути у борошні. Обсмажити в рослинній олії з обох боків до готовності. Вийняти зі сковороди і покласти на тарілку.

02

Приготувати соус дуже легко. Для цього: розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла. Сюди ж влити заздалегідь вижатий сік апельсину. Довести все до кипіння, при цьому постійно помішуючи.

03

Додати дрібно нарізаної петрушки і зменшити вогонь. Викласти рибу і тушкувати 15 хвилин, при цьому  періодично поливаючи її апельсиновим соусом. Перед подачею можна прикрасити часточками апельсина і зеленню.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв