М'ясо по-китайськи - Image

М'ясо по-китайськи

Кількість порцій: 2Час приготування: 30 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Варіантів рецепта «м'ясо по-китайськи» незліченна безліч. М'ясо по-китайськи - це візитна картка китайської кухні. Його готують скрізь, з усіх видів м'яса і птиці. Даний рецепт найбільш простий у приготуванні і доступний за інгредієнтами. Рекомендується нарізати м'ясо поперек волокон. Таким чином, нарізне м'ясо не тільки простіше готується, але і набуває більш ніжний смак. Використання соєвого соусу дозволяє не додавати сіль у страву, так як соус дуже солоний. До м'яса по-китайськи рекомендується подавати рис, приготовлений на пару. Приготований таким чином рис не тільки зберігає в собі всі корисні вітаміни та мікроелементи, але і має гарну розсипчасту структуру.

Продукти для рецепту

Яловичина піджарка
279.90 - 329.90

Яловичина піджарка

за 1 кг

Інгредієнти

Яловичина піджарка

300 г.

Цукор Ваш Цукор 10кг

2 ст. л.

Соус соєвий Chong 1л

2 ст. л.

Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л

2 ст. л.

Олія кунжутна Auchan 240мл

1 ч. л.

Часник

2 зубчики

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

1 ст. л.

Цибуля зелена Auchan пучок 75г

30 г.

Насіння кунжуту

1 ст. л.

Етапи приготування

01

М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.

02

Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.

03

Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.

04

Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв