
М'ясо по-китайськи
Варіантів рецепта «м'ясо по-китайськи» незліченна безліч. М'ясо по-китайськи - це візитна картка китайської кухні. Його готують скрізь, з усіх видів м'яса і птиці. Даний рецепт найбільш простий у приготуванні і доступний за інгредієнтами. Рекомендується нарізати м'ясо поперек волокон. Таким чином, нарізне м'ясо не тільки простіше готується, але і набуває більш ніжний смак. Використання соєвого соусу дозволяє не додавати сіль у страву, так як соус дуже солоний. До м'яса по-китайськи рекомендується подавати рис, приготовлений на пару. Приготований таким чином рис не тільки зберігає в собі всі корисні вітаміни та мікроелементи, але і має гарну розсипчасту структуру.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
300 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
2 ст. л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
2 ст. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1 ч. л.
Часник
2 зубчики
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г.
Насіння кунжуту
1 ст. л.
Етапи приготування
01
М'ясо нарізати тонкими скибочками невеликого розміру.
02
Для маринаду змішати цукор, соєвий соус, вино, кунжутну олію, роздавлений часник. М'ясо покласти в маринад і залишити на кілька годин.
03
Сковороду розігріти, налити олію та обсмажити м'ясо 5 хвилин, поки не випариться рідина.
04
Нарізати зелену цибулю, додати до м'яса. Перемішати і смажити м'ясо з зеленою цибулею не більше 1 хвилини. Посипати насінням кунжуту.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів