Мідії з вином і фенхелем - Image

Мідії з вином і фенхелем

Кількість порцій: 4Час приготування: 25 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Обід

Мідії - двостулкові морські молюски, смачний, корисний і недорогий морепродукт, який іноді називають "устрицями для бідняків". У цих дарах моря мінімальний вміст холестерину і висока концентрація якісного білка. Крім цього вони багаті жирними поліненасиченими кислотами омега-3, вітамінами В і Е, йодом, магнієм і кальцієм. Способи приготування мідій дуже різноманітні: їх відварюють, смажать, маринують, коптять, солять, тушкують в різних соусах. У даному рецепті пропонується приготувати мідії з білим вином і фенхелем. Фенхель надасть страві приємний солодкуватий анісовий присмак і запах, а біле вино додасть свою кислинку і збагатить смак Вашої страви.

Продукти для рецепту

Масло вершкове домашнє
605.00

Масло вершкове домашнє

за 1 кг

Інгредієнти

Масло вершкове домашнє

3 ст. л.

Фенхель

1 шт.

Цибуля шалот 250г

2 шт.

Мідії пікантні

500 г.

Вино Chevrotin Chardonnay сухе біле 0,75л

100 мл.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

3 ст. л.

Оцет винний Ergon білий 250мл

2 ст. л.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Етапи приготування

01

Розтопити вершкове масло у великій каструлі. Додати подрібнений фенхель, цибулю. Посолити і поперчити за смаком. Готувати протягом 5-6 хвилин, поки овочі не стануть м'якими.

02

Потім додати мідії, вино. Готувати, поки не розкриються всі мідії.

03

Далі дістати мідії. Змішати оливкову олію з винним оцетом, додати сіль, перець, добре перемішати. Зверху викласти мідії і полити бульйоном, в якому вони варилися.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Крем-суп із королівських печериць

Крем-суп із королівських печериць

2

20 хв