
Ло-Мейн
2
Ло-мейн — класика китайської кухні, яку варто спробувати. Основний акцент на овочі, а до соусу входить кунжутна олія, імбир та цукор. Гаразд, досить спойлерити. Купуйте необхідні продукти та діставайте свої палички.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Макаронні вироби Yoshi Локшина Соба 300г
200г
Крем-суп Savvy Foods Білі гриби та шампіньйони 150г
4шт
Перець Болгарський
1/2шт
Часник
4 зубчики
Цибуля
1/2шт
Овочі Metro Chef Броколі мікс 1кг
1 упаковка
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Шампунь Hugva Herbal Оливкова олія 0,5л
за смаком
Сіль Metro Chef морська харчова помел №0 1кг
за смаком
Цукор Demerara тростинний коричневий 500г
1ч. л.
Олія кунжутна Auchan 240мл
1-2 ст. л.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Готуємо локшину: відварюємо згідно з інструкцією на пакуванні.
02
Готуємо соус: перемішуємо соєвий соус, кунжутну олію, цукор та імбир.
03
Нарізаємо цибулю, болгарський перець, шампіньйони, часник та броколі. Нагріваємо в воці на середньому вогні масло. Поступово додаємо нарізані овочі та приправляємо сіллю за смаком. Готуємо 5-6 хвилин до золотистого кольору грибів.
04
Додаємо у вок соус й відварену локшину, перемішуємо. Подаємо ло-мейн, прикрасивши свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів