
Салат «Цезар» з фетою
Навряд чи творець всіма улюбленого салату «Цезар» іменитий ресторатор, маючий італійські корені, Цезар Кардіні зміг собі уявити, що його кулінарний шедевр стане настільки популярним у всьому світі. Випадковий збіг обставин вирішив долю цієї страви. Історія свідчить, що салат виник внаслідок нестачі страв саме в той момент, коли відвідувачів в ресторанчику було хоч відбавляй. Кмітливий Кардіні зібрав в салаті все, що залишилося, і таким чином увірвався в хроніки світової кулінарії. Несамовита популярність посприяла появі безлічі модифікацій салатику. До речі, Цезар навряд чи б засмутився. Адже першим, кому вдалося модернізувати страву, став його рідний брат Алекс.
Інгредієнти
Салат
120 г.
Філе куряче
500 г.
Сир фета
200 г.
Помідори чері
150 г.
Хліб
200 г.
Сир пармезан
30 г.
Сіль
за смаком
Оливкова олія
30 мл.
Етапи приготування
01
Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками. Сир пармезан натерти на дрібній тертці. Помідори помити, розрізати на половинки.
02
Сир фета нарізати кубиками. Духовку розігріти до 200. Хліб нарізати кубиками і підсушити в духовці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Всі інгредієнти з'єднати, додати оливкову олію і перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів