Японський шоколадний пиріг - Image

Японський шоколадний пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Виявляється, екзотична японська кухня славиться не тільки вишуканими ролами, карамельними курячими крильцями і ситною локшиною, але і неперевершеними десертами. Як, наприклад, шоколадний пиріг – традиційна для Японії солодка страва, яку подають до звичайного сімейного чаювання, а також печуть до приходу важливих гостей. Його родзинка – у використанні алкоголю (у нашому випадку рому). Завдяки цьому свіжоспечений пиріг набуває незвичайний аромат і смак. Той, хто не бачив процес приготування випічки, ніколи не здогадається, що саме додавали в тісто. Ще одна особливість пирога – в способі приготування: за настільки хрусткою шоколадною скоринкою ховається трохи недопечена, волога серединка.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
356.90

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

30 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г

100 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

10 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

за смаком

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

20 г.

Ром Pott 54% 0,7л

10 мл.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

130 мл.

Етапи приготування

01

Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.

02

З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.

03

Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.

04

Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв