
Тірамісу за класичним рецептом
Італійці пишаються своїм десертом тірамісу як національним надбанням. Їх можна зрозуміти, адже ніжний смак печива, що тане в роті, з повітряним кремом на основі маскарпоне і підбадьорливим ароматом еспресо - це те, що дарує задоволення шанувальникам тірамісу по всьому світу. У цього десерту безліч варіацій: у нього додають фрукти, ягоди. Але ми пропонуємо не відступати від канонів і приготувати тірамісу за класичним рецептом. До речі, італійці вважають, що краще за все їсти тірамісу в другій половині дня, між обідом і вечерею, адже десерт допомагає відновити сили і отримати заряд енергії. Але нам здається, що підняти настрій за допомогою тірамісу - відмінна ідея, незалежно від часу доби.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир Mlekoma Маскарпоне 250г
445г
Печиво Aro Савоярді бісквітне для тірамісу 200г
20шт
Цукор Ваш Цукор 10кг
100г
Кава в зернах Idealist Coffee Бразилія еспресо 250г
60мл
Ром Pott 54% 0,7л
44мл
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
240мл
Какао-порошок Аромікс 100г
50г
Етапи приготування
01
Змішайте каву з еспресо і дайте охолонути.
02
Змішайте маскарпоне з ромом і цукром. Збийте вершки і додайте до суміші з маскарпоне, обережно перемішуючи.
03
Одне за одним умочуйте печиво в каву і викладайте в форму.
04
На печиво викладіть крем.
05
Зробіть ще шар печива і ще шар крему.
06
Посипте какао і шоколадом.
07
Залиште в холодильнику на 4 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів