
Стір-фрай із яловичини
Стір-фрай - це не якась конкретна страва, а дуже популярна по всій Азії технологія приготування їжі. Таким чином можна приготувати практично все. Всі продукти для стір-фрая потрібно нарізати завчасно, оскільки все готується дуже швидко і часу на підготовку немає. «Stir-fry» в буквальному значенні слова означає «смажити, помішуючи». Тому помішувати страву стір-фрай з яловичини дійсно варто постійно. Можна лопаткою, а можна енергійними рухами воком. Вок - це велика сковорідка з опуклим дном і високими стінками, зроблена з тонкої сталі. За рахунок таких помішуваннь вміст вока ніколи не пригорає, швидко і рівномірно обсмажується і при цьому обволікується соусом і хрусткою скоринкою. У цьому і є весь секрет стір-фрая.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
400 г.
Перець чилі червоний
1 шт.
Імбир
1 шт.
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
2 ст.л.
Спаржа зелена 250г
16 стеблів
Часник
3 шт.
Соус соєвий Chong 1л
3 ст.л.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо порізати тонкими шматочками. Викласти спаржу в каструлю з підсоленою водою, варити 3 хвилини.
02
Поставити на вогонь сковороду, вилити олію, додати імбир і часник, через 2 хвилини викласти нарізане м'ясо. Смажити до готовності м'яса.
03
Додати в сковороду спаржу і чилі. Тушкувати 3-5 хвилин. Додати вино і соус. Тушкувати ще хвилин 5. Зняти з вогню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів