Кавові еклери - Image

Кавові еклери

Кількість порцій: 6Час приготування: 50 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Заварне тісто займає величезне місце в кондитерській справі. Це і еклери, і тістечка шу, і французькі торти, як крокембуш, Парі-Брест або Сан Оноре. Еклери - це кондитерські вироби, які готуються за старим французькому класичним рецептом. Щоб правильно випекти заварне тісто, слід уникати самих стандартних помилок: погане вимішування тіста, дуже щільна текстура тіста, неправильний температурний режим при випіканні. Нікого не залишать байдужим кавові еклери з густим, ніжним і інтенсивним на смак кавовим кремом. Кількість кавового крему потрібно регулювати на свій смак. Зберігаються еклери в холодильнику, подаються до чаю або кави.

Продукти для рецепту

Борошно пшеничне вищий гатунок
17.40

Борошно пшеничне вищий гатунок

за 1 кг

Інгредієнти

Борошно пшеничне вищий гатунок

180 г.

Маргарин Olkom столовий 82,2%

80 г.

Вода негазована Аквуля 2л

200 мл.

Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт

8 шт.

Сіль Єгипет

за смаком

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

500 мл.

Крохмаль Dr.Oetker 1кг

20 г.

Пудра цукрова Auchan 200г

175 г.

Кава Чорна Карта Gold розчинна 500г

6 ст. л.

Ванілін Pripravka 2г

за смаком

Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л

за смаком

Етапи приготування

01

У невелику каструлю налити воду, додати маргарин і сіль, довести до кипіння і зняти каструлю з вогню.

02

У гарячу рідину засипати борошно і перемішати до однорідності. Знову поставити на вогонь і нагрівати, помішуючи, до тих пір, поки тісто не почне відходити від стінок каструлі і не утворить кулю. Дати тісту охолонути, додати по одному 5 яєць, ретельно перемішуючи.

03

Лист паперу для випічки змастити олією. На нього викласти тісто з допомогою ложечки.

04

Випікати 10-15 хвилин при температурі 220°C, а потім зменшити температуру до 200°C і залишити ще на 15 хвилин.

05

Вийняти еклери з духовки і дати охолонути.

06

З'єднати цукрову пудру, крохмаль, ванілін, решту яєць та молоко і збивати на паровій бані до тих пір, поки маса не загусне. У кінці збивання влити тоненькою цівкою каву. Після того, як маса загусне, зняти її з вогню і продовжувати збивати до повного охолодження.

07

Еклери розрізати і наповнити кавовим кремом.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв