Японський шоколадний пиріг - Image

Японський шоколадний пиріг

Кількість порцій: 4Час приготування: 40 хвСкладність: ЛегкийПрийом їжі: Cніданок

Виявляється, екзотична японська кухня славиться не тільки вишуканими ролами, карамельними курячими крильцями і ситною локшиною, але і неперевершеними десертами. Як, наприклад, шоколадний пиріг – традиційна для Японії солодка страва, яку подають до звичайного сімейного чаювання, а також печуть до приходу важливих гостей. Його родзинка – у використанні алкоголю (у нашому випадку рому). Завдяки цьому свіжоспечений пиріг набуває незвичайний аромат і смак. Той, хто не бачив процес приготування випічки, ніколи не здогадається, що саме додавали в тісто. Ще одна особливість пирога – в способі приготування: за настільки хрусткою шоколадною скоринкою ховається трохи недопечена, волога серединка.

Продукти для рецепту

Цукор Ваш Цукор 10кг
319.00 - 349.60

Цукор Ваш Цукор 10кг

10 кг

Інгредієнти

Цукор Ваш Цукор 10кг

30 г.

Яйце куряче С0 1шт

1 шт.

Вафлі Бісквіт-Шоколад Шоколад-трюфель 50г

100 г.

Борошно пшеничне вищий гатунок

10 г.

Ароматизатор Dr.Oetker Ваніль 8г

за смаком

Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г

20 г.

Ром Pott 54% 0,7л

10 мл.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

130 мл.

Етапи приготування

01

Білок відокремити від жовтка і окремо збити їх з цукром. Розтопити шоколад, розламаний на шматочки, на водяній бані.

02

З'єднати борошно з какао і просіяти. Додати борошно до молока і розмішати. Обережно додати збитий жовток, ром, ваніль, а потім білок.

03

Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 160 ° C.

04

Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати пиріг близько 30 хвилин.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Ло-Мейн

Ло-Мейн

1

30 хв

Останні додані рецепти