Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками - Image

Французький м'ясний хліб з чорносливом і фісташками

Кількість порцій: 8Час приготування: 1 год 25 хвСкладність: СереднійПрийом їжі: Обід

Хліб асоціюється у Вас зі звичним борошняним коржем, що випікається в печі? Беріть вище. Пропонуємо Вашій увазі рецепт французького м'ясного хліба з чорносливом і фісташками. Незвично, ситно і дуже смачно. Це скоріше не хліб, а повноцінна м'ясна страва з сухофруктом, горішками і ароматними спеціями. На смак нагадує вишуканий французький паштет. А готується страва дуже просто. У сковороду до цибулі можете додати подрібнений часник. Обсмажуйте до м'якості. Подавайте цей ситний хліб разом з крупнозернистою гірчицею до першої страви або будь-якого гарніру. Дивовижна страва, яка не залишить Вас байдужим.

Продукти для рецепту

Фарш свинячий охолоджений
189.90

Фарш свинячий охолоджений

за 1 кг

Інгредієнти

Фарш свинячий охолоджений

340 г.

Печінка куряча розморожена

230 г.

Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г

200 мл.

Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт

2 шт.

Часник

3 зубчики

Кмин Еко римський 15г

2 ч. л.

Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл

1 ст. л.

Цибуля ріпчаста фасована від 3кг

170 г.

Петрушка 70г

65 г.

Чорнослив Almond без кісточки 75г

50 г.

Фісташки ядро не смажені солені

50 г.

Сіль Єгипет

за смаком

Спеція Перець чорний мелений

за смаком

Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л

за смаком

Етапи приготування

01

У невеликій мисці розмочити сухарі в молоці.

02

Цибулю очистити і дрібно нарізати.

03

На сковороді розігріти олію й обсмажити на ній цибулю, яку трохи посолити і поперчити, постійно помішуючи, хвилин 5. Потім залишити її остигати.

04

Подрібнити в блендері курячу печінку і перекласти в миску.

05

Туди ж додати обидва фарші, нарізаний чорнослив, фісташки, кмин, злегка збиті яйця, замочені сухарі, обсмажену цибулю, трохи солі і перцю. Акуратно перемішати руками.

06

Форму для випікання хліба змастити олією і викласти туди готове тісто. Накрити форму фольгою і поставити її в розігріту до 250°С духовку. Випікати 50-55 хвилин.

07

Поки хліб випікається, петрушку промити, висушити і дрібно нарізати.

08

Потім вийняти форму з духовки, дати відстоятися 5-10 хвилин. Вийняти хліб з форми і посипати зверху петрушкою.

Де замовити інгредієнти

Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

Схожі рецепти

Салат зі спаржі, горошку та яєць

Салат зі спаржі, горошку та яєць

2

40 хв